4 Bedroom 2 Bath with Amazing Mountain View

5,0Superhost

Cały obiekt – dom mieszkalny (gospodarzem jest Ken)

9 gości, 4 sypialnie, 7 łóżek, 2 łazienki
Cały dom
Dom będzie tylko dla ciebie.
Sprzątane wg nowych instrukcji
Ten gospodarz zobowiązał się do stosowania instrukcji dokładniejszego sprzątania Airbnb w 5 krokach.
Samodzielne zameldowanie
Zamelduj się samodzielnie, korzystając ze smartlocka.
Znakomita lokalizacja
100% gości oceniło lokalizację na 5 gwiazdek.
Take the half mile long driveway to this secluded fully remodeled home with an amazing mountain view. Enjoy the outdoors with a fire on the patio, a bbq, hiking around the property, swinging on the rope swing or simply taking in the view from the deck. Inside, cozy up to the wood burning stove, spread out around the 12 foot butcher block island or take in a flick or play foosball in the family room. A perfect family retreat close to many points of interest in the Mother Lode.

Miejsce
There are a few things I would like to point out so there aren't any surprises. This fall, a pool is under construction just off the back porch. It's roped and marked off. Second, as noted elsewhere in the listing, there are two camper trailers on the property that are occupied by two very courteous and trustworthy fiends about 60% of the time and vacant the other 40%.

Co znajdziesz w tym miejscu

Widok na góry
Kuchnia
Wi-Fi – 15 Mb/s
Bezpłatny parking na podjeździe – 4 miejsca
70” HDTV + Amazon Prime Video, Apple TV, Disney+
Płatna pralka w lokalu: (bezpłatnie)
Płatna suszarka w lokalu: (bezpłatnie)
Klimatyzacja
Wanna
prywatny taras lub balkon

Wybierz datę zameldowania

Dodaj daty podróży, aby uzyskać dokładną cenę
Zameldowanie
Dodaj datę
Wymeldowanie
Dodaj datę

5,0 z 5 gwiazdek z 6 recenzji

Czystość
Dokładność
Komunikacja
Lokalizacja
Zameldowanie
Wartość/cena

Gdzie się zatrzymasz

Columbia, Kalifornia, Stany Zjednoczone

Gospodarzem jest Ken

  1. Z nami od: marzec 2018
  • 55 recenzji
  • Tożsamość zweryfikowana
  • Superhost
My wife, our five kids and I moved to Columbia California, home to a State Historic Park, in 2016 when I landed a job flying an air tanker over California wildfires. We spent 3 years remodeling our home in our spare time and absolutely love our 10 acre slice of beauty and tranquility until 2021 when we moved to Az to be closer to family. That leaves our camper and home available for you to enjoy.
My wife, our five kids and I moved to Columbia California, home to a State Historic Park, in 2016 when I landed a job flying an air tanker over California wildfires. We spent 3 yea…

W trakcie pobytu

I'll be in the area May - November and will be happy to stop by if you'd like. December to April, I'll be away from the area.

Ken to Superhost

Gospodarze Superhost to wysoko oceniani gospodarze, którzy dokładają wszelkich starań, by zapewnić gościom niezapomniane wrażenia.
  • języki: English, Español
  • Wskaźnik aktywności: 100%
  • Czas odpowiedzi: w ciągu godziny
Aby chronić swoje płatności, nigdy nie przekazuj środków ani nie komunikuj się poza aplikacją lub stroną Airbnb.

To warto wiedzieć

Regulamin domu

Zameldowanie: Po 15:00
Wymeldowanie: 10:00
Samodzielne zameldowanie z opcją Smartlock
Zakaz palenia
Zakaz przebywania zwierząt
Zakaz organizowania imprez

Zdrowie i bezpieczeństwo

Zobowiązanie do stosowania instrukcji dokładniejszego sprzątania Airbnb. Pokaż więcej
Obowiązują zasady Airbnb dotyczące zachowania dystansu i inne wytyczne związane z pandemią COVID-19
Basen/jacuzzi bez bramki lub zamknięcia
Czujnik czadu
Czujnik dymu

Zasady anulowania