Przejdź do treści

GARDENIA FLAT

H Ton - Profil Użytkownika
H Ton

GARDENIA FLAT

4 goście2 sypialnie3 Łóżka1 łazienka
4 goście
2 sypialnie
3 Łóżka
1 łazienka
Cały dom
Kondominium będzie tylko dla ciebie.
Samodzielne zameldowanie
Zamelduj się samodzielnie z pomocą portiera.
Lśniąco czysto
5 niedawnych gości powiedziało, że to miejsce jest lśniąco czyste.

I'm a owner of some apartments in the same building. GARDENIA is an cozy cottage: a private terrace,living room, bathromm The house is for maximum 3 people. The house is equiped and the kitchen has basic cooking facilities.(there isn't wifi).

Udogodnienia

Żelazko
Wieszaki
Suszarka do włosów
Szampon
Niedostępne: Czujnik dymu
Niedostępne: Czujnik czadu
Ten gospodarz nie zgłosił obecności czujnika dymu ani czujnika tlenku węgla w swojej ofercie.

Konfiguracja miejsc do spania

Sypialnia 1
1 podwójne łóżko
Sypialnia 2
2 pojedyncze łóżka

Dostępność

Recenzje

44 recenzje
Komunikacja
4,5
Lokalizacja
4,4
Przyjazd
4,3
Dokładność
4,2
Czystość
4,0
Wartość
3,9
Madhumita - Profil Użytkownika
Madhumita
listopad 2019
The apartment is fine just to sleep in for a few nights. The owner is communicative as long as you are. Just be warned that the place is extremely small and there is no wifi! Several things in the house are broken - chairs, shower door, some other pieces of furniture. Also, the…
H Ton - Profil Użytkownika
Odpowiedź od H Ton:
Dear customer, thank you for the review. The house is for 4 people and your reservation was for 4 people. It is very interesting for me to find out in the review that you were in 5 !!!! It is not a question of price but I have the obligation to register customers. Sincerity and…
listopad 2019
Cheyanne - Profil Użytkownika
Cheyanne
styczeń 2019
Great place for the price!
Alberto - Profil Użytkownika
Alberto
listopad 2019
L'essenziale c'è, le camere da letto sono carine e molto luminose. Attenti al gradino in bagno, evitate di cucinare.
Eric & Jess - Profil Użytkownika
Eric & Jess
listopad 2019
The place seemed better in the app than during our stay. We were disgusted because there was clearly no cleaning services in the terrace before our arrival (cigarrettes in the asher, leaves...). In addition, we were without towells and frying pan within the first 24-hours. Chairs…
H Ton - Profil Użytkownika
Odpowiedź od H Ton:
Ho aperto già il caso su airbnb perchè ho le foto di come ti è stata consegnata la casa e di come la avete rilasciata. Mi dispiace ma bisogna essere sempre onesti e rispettosi, anche per un intero villino a 30 Euro a notte per 4 persone.Ho notato solo dopo che altri host hanno…
listopad 2019
慧英 - Profil Użytkownika
慧英
październik 2019
Je crois qu’il y a peut-être une personne qui est entrée dans notre chambre, parce que notre lit est déplacé apparemment.
H Ton - Profil Użytkownika
Odpowiedź od H Ton:
Mi domando il perchè scrvere recensioni false. Primo: non ci sono doppioni di chiavi secondo: la mattina io personalmente vi ho fatto check out. davanti a voi ( meno male) siamo entrati nella casa con le vostre chiavi!!! spazzatura ovunque, bicchieri sporchi anche nella…
październik 2019
Laura - Profil Użytkownika
Laura
październik 2019
Quisimos hacer el check in a las 14:30h y directamente ni nos abrieron la puerta. La explicación del recepcionista clara pero demasiado tiempo de espera. Para seguir, cuando fue a enseñarnos el apartamento me advirtió que fuera limpia cocinando y le mantuviese la cocina…
H Ton - Profil Użytkownika
Odpowiedź od H Ton:
Ciao Laura, purtroppo non ero presente personalmente per motivi familiari. Per legge italiana NON posso dare asciugamani quindi l'unica opzione era prendere delle lenzuola a noleggio a nome tuo, il cui costo è di 15 euro e ti avevano detto pagamento solo tramite airbnb perchè non…
październik 2019
Tatiana - Profil Użytkownika
Tatiana
październik 2019
El apartamento está bien es muy limpio bien comunicado, bien para descansar porque no hay mucho ruido. Las dos habitaciones están en la planta de arriba con una escalera de caracol muy pequeña por lo que si tienes problemas para moverte bien sería un problema. Lo peor el lavabo…

Gospodarzem jest H Ton

Rzym, WłochyZ nami od: październik 2018
H Ton - Profil Użytkownika
570 recenzji
Zweryfikowano
HTONFLAT graziosi appartamenti in una palazzina a due passi dal centro di Roma. Lavoro per una azienda e sono spesso in viaggio per lavoro. Sono una persona socievole e disponibile. Per i miei appartamenti il portiere e la fidanzata mi aiutano nella gestione degli appartamenti e…
Kontakty z gośćmi
will always be available for calls and help you in case of problems
Języki: English, Italiano
Wskaźnik aktywności: 95%
Czas odpowiedzi: w ciągu godziny
Komunikuj się zawsze za pośrednictwem AirbnbJeśli chcesz chronić swoje płatności, nigdy nie przesyłaj pieniędzy i nie komunikuj się poza stroną lub aplikacją Airbnb.

Okolica

O czym warto pamiętać

Zameldowanie: 15:00 – 21:00
Wymeldowanie: 10:00
Samodzielne zameldowanie z opcją obsługa budynku
Zameldowanie
15:00 – 21:00
Wymeldowanie
10:00

Regulamin domu

  • Zakaz organizowania imprez
  • Zwierzęta mile widziane
  • Palenie dozwolone

Zasady anulowania