Przejdź dalej, aby uzyskać proponowane wyniki

    Wycisz, ukryj lub wyłącz swoją ofertę

    Jeśli nie chcesz otrzymywać nowych rezerwacji i wolisz usunąć swoją ofertę z wyników wyszukiwania, masz kilka opcji. Wybierz sposób zarządzania ofertą, który Ci odpowiada.

    • Wyciszenie na określony przez Ciebie czas.
    • Ukrycie do momentu, gdy znów uznasz, że chcesz otrzymywać rezerwacje.
    • Wyłączenie, jeśli nie chcesz już wynajmować (musisz zrealizować wszystkie potwierdzone rezerwacje).

    Jeśli wyciszysz lub ukryjesz swoją ofertę, nadal musisz przyjąć gości, którzy mają potwierdzone rezerwacje.

    Wyciszenie oferty

    Jak wyciszyć ofertę, żeby nie pojawiała się przez określony czas w wynikach wyszukiwania:

    1. Otwórz Oferty i kliknij wybraną ofertę.
    2. W sekcji Podstawowe udogodnienia przejdź do Statusu oferty i kliknij Edytuj.
    3. Kliknij Wyciszona i wybierz datę początkową i końcową.
    4. Kliknij Zapisz.

    Tymczasowe ukrycie oferty

    Aby usunąć swoją ofertę z wyników wyszukiwania na nieokreślony czas:

    1. Otwórz Oferty i kliknij wybraną ofertę.
    2. W sekcji Podstawowe udogodnienia przejdź do Statusu oferty i kliknij Edytuj.
    3. Kliknij Ukryta i wybierz powód ukrycia oferty.
    4. Kliknij Ukryj.

    Wyłączenie oferty na stałe

    Aby wyłączyć swoją ofertę na stałe:

    1. Otwórz Oferty i kliknij wybraną ofertę.
    2. W sekcji Podstawowe udogodnienia przejdź do Statusu oferty i kliknij Edytuj.
    3. Kliknij Wyłącz i wybierz powód wyłączenia oferty.
    4. Kliknij Wyłącz.

    Pamiętaj, że wyłączenie oferty nie będzie miało wpływu na recenzje od Twoich gości ani recenzje, które goście otrzymali od Ciebie – będą one nadal widoczne na publicznych profilach.

    Czy uzyskana pomoc była wystarczająca?

    Powiązane artykuły