Przejdź dalej, aby uzyskać proponowane wyniki

    Jak dodać gości do planu podróży lub ich z niego usunąć?

    Możesz dodać gości do rezerwacji przed zameldowaniem lub ich z niej usunąć, ale nie możesz zmienić liczby gości po rozpoczęciu rezerwacji.

    W zależności od cen określonych przez gospodarza zmiana liczby gości może spowodować zmianę całkowitego kosztu rezerwacji. Poprzedni i nowy koszt rezerwacji zobaczysz po zmianie liczby gości.

    Dodawanie i usuwanie gości

    Aby dodać gości do planu podróży lub ich z niego usunąć:

    1. Przejdź do sekcji Podróże, na karcie Nadchodzące znajdź podróż, którą chcesz zmienić, i kliknij Pokaż szczegóły.
    2. Kliknij Zarządzaj gośćmi.
    3. Aby zmienić liczbę gości, w sekcji Zmień rezerwację kliknij Dalej.
    4. Dodaj lub usuń gości, a następnie kliknij Dalej.
    5. Sprawdź, czy nowa liczba gości jest prawidłowa i jak zmieniła się cena, a następnie kliknij Wyślij prośbę. Gdy gospodarz zaakceptuję Twoją prośbę, zmiana zostanie wprowadzona automatycznie.
    Czy uzyskana pomoc była wystarczająca?