Przejdź do treści
    Przejdź dalej, aby uzyskać proponowane wyniki

    Jak połączyć konta na Facebooku i w Google z moim kontem Airbnb?

    W zależności od ustawień prywatności, gdy połączysz z Airbnb swoje konto na Facebooku lub w Google, zobaczysz swoje połączenia z innymi osobami na tych kontach, zarówno bezpośrednie, jak i przez wspólnych znajomych. Twoi znajomi, którzy również mają konto na Airbnb, zobaczą takie dane jak nazwa użytkowanika, Twoje zdjęcie profilowe oraz ostatnio odwiedzane miejsca.

    Aby włączyć konto na Facebooku lub w Google:

    1. Przejdź do Profilu i wybierz Konto
    2. Wybierz Logowanie i bezpieczeństwo
    3. W sekcji Konta społecznościowe wybierz Połącz przy każdym koncie, które chcesz włączyć, i postępuj zgodnie z instrukcjami

    Aby wyłączyć konto na Facebooku lub w Google:

    1. Przejdź do Profilu i wybierz Konto
    2. Wybierz Logowanie i bezpieczeństwo
    3. W sekcji Konta społecznościowe wybierz Rozłącz przy każdym koncie, które chcesz wyłączyć

    Gdy wyłączysz konto na Facebooku lub w Google, Twoje konto na Airbnb pozostanie powiązane z tym kontem. Twoja aktywność na Airbnb nie zostanie jednak udostępniona znajomym związanym z tym kontem Airbnb.

    Twoja publiczna aktywność na Airbnb – np. utworzone kolekcje lub napisane recenzje – nadal będzie widoczna dla innych użytkowników Airbnb.

    Jeśli masz włączone konto na Facebooku lub w Google, ale nie widzisz swoich kontaktów, możliwe, że Twoi znajomi z tych serwisów nie korzystają jeszcze z Airbnb. Poleć im założenie konta, by zyskać środki na podróże.

    Czy uzyskana pomoc była wystarczająca?
    Powiązane artykuły